fbpx

Hämmästyttävää ja koomista
ohjelmaa pikkujouluihin

Unohtumatonta ohjelmaa pikkujouluihin

Mitä ohjelmaa pikkujouluihin kannattaisi tilata niin että se jää kaikkien mieleen ja olisi aidosti hauskaa? Olipa kyseessä intiimit pikkujoulut tai suuret pikkujoulujuhlat, on taikuutta ja mentalismia koomisesti yhdistelevä show vakuuttavaa ja unohtumatonta viihdettä pikkujouluihinne.

Lue tästä miten taikuus sopi ohjelmaksi Qredin pikkujouluihin

Ammattimainen ja luonteva esiintyjä. 10/10. Tällainen vaan iskee minuun.

Kuka Johannes?

Johannes Malkamäellä on satojen ja satojen esiintymisten ja reilun 10 vuoden kokemus Suomen yritysmaailmassa esiintymisestä. Johannes on tarjonnut vaikuttavaa ja koomista ohjelmaa pikkujouluihin mm. Suomen suurimmille pörssiyhtiöille ja lukuisille pienemmille yrityksille ja työporukoille. Tästä saat lisätietoja Johanneksesta. 

Vahvalla taikurin ja mentalistin ammattitaidollaan ja pitkällä esiintymiskokemuksellaan Johannes tuo itsevarmaa ja kiehtovaa viihdettä. Johannes punoo yhteen mentalistin mielen sopukoissa tapahtuvat illuusiot taikurin sorminäppärään työskentelyyn ja kyllästää shown tilannehuumorilla.

Kun Johannes astelee lavalle, et näe vanhanaikaisia kimaltelevia laatikoita, et kyyhkysiä, etkä hatusta vedettyjä kaneja. Johanneksen läsnäoleva, välitön ja rennon humoristinen tyyli ei aliarvioi yleisöä, vaan pääset osaksi aidosti kiinnostavaa esitystä. Esityksessä Johannes ja yleisö jatkuvasti vuorovaikuttavat tempuissa, mikä tarjoaa valtavan määrän tilanteita herskyvälle hetkessä syntyvälle komiikalle.

Mukaansatempaava ja osallistava ohjelma tuo koko porukan yhteen uniikin kokemuksen äärelle. Yhdessä nauraminen ja yhdessä käsittämättömien ilmiöiden kokeminen luo vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen pikkujouluihin ja palkitsee henkilöstön tyylikkäästi ja eheyttävästi. Johanneksen ammattitaidolla hitsaat työyhteisönne yhteen entistä paremmin.

Kiitos tyylikkäästä taiteilusta. Erittäin hienosti menneet juhlat takana, jossa onnistuit luomaan nokkelalla illuusiolla pisteen i:n päälle.

Taitavaa, nerokasta ja pari muuta superlatiivia tukemaan hienoa taitoasi.

Johanneksen asiakkaita 

Showssani pikkujouluväki astuu ulos arjesta mentalismin kummallisen maailman ja modernien taikatemppujen äärelle ihmettelemään aistien rajallisuutta. Teen kaikki temput kieli poskessa vahvasti huumorilla höystettyinä. Yhteinen koominen ja käsittämätön esitys hitsaa juhlakansa yhteen ja takaa huikeaa ohjelmaa pikkujouluihin.

Esityksessä en aliarvioi yleisöä, vaan tarjoan ohjelmaa johon jokainen voi suhtautua haluamallaan tavalla. Kukin yleisössä voi joko antautua taikuuden maailmaan tai pohtia päänsä puhki ja miettiä että miten temput oikein tehtiin. Joka tapauksessa taikurin sorminäppärillä tempuilla ja mentalismin mielen taikuudella katsojille jää pikkujouluista tunne, jota ei arjessa koe. Kuinka taikuri voi ollakaan niin nopea sormistaan, ja miten mentalisti pääsee jäljille siitä mitä päässäni ajattelen? Showssa ei tapahdu mitään yliluonnollista, mutta tavoitteeni on saada esitys tuntumaan irrallaan arjen ilmiöistä ja niin hämmästyttävältä kuin mahdollista. Välineinä minulla on taikuuden ja mentalismin pitkä historia, oma palava haluni tehdä uniikkia viihdettä ja vahva esiintymistaitoni.

Johanneksen show oli t√§ydellinen onnistuminen pankin huippuopiskelijoille j√§rjest√§m√§ss√§ uraillassa. Opiskelijoiden palautteen perusteella mies ja show olivat rahoitustermein ilmaistuna ns. "Strong buy.‚ÄĚ

Suurkiitos vielä kerran aivan mainiosta esiintymisestä Johannekselle! Show oli erittäin pidetty ja osui upeasti nostamaan tunnelmaa heti tilaisuuden alusta alkaen.

Hauskan rohkea ja itsevarma Johannes sai juhlakansan jakamattoman huomion, ja vangitsi tunnetusti mölyävän porukan yhdessä pähkäilemään taikuutta.

Taianomaista komediaa ja tilannehuumoria

Vaikka showni pohjaa moderniin taikuuteen, mentalismin ennustuksiin ja tilanteessa syntyvään huumoriin, on se enemmän kuin osastensa summa. Taikuus ja mentalismi tarjoavat ainutlaatuista ohjelmaa pikkujouluihin huumorin suhteen, sillä esimerkiksi stand up koomikolla ei ole samankaltaista jatkuvaa vuorovaikutusta avustajien kanssa kuin mentalistilla tai taikurilla. Koska yleisön päätökset ohjaavat esityksen kulkua, ja avustaja saattaa usein vaihtaa mieltään viime hetkellä, tulee esitykseen välitön tunnelma, jossa mitä tahansa voi sattua. Mahdottomalta tuntuvat temput muodostavat luontaisen draaman kaaren showhun ja vuorovaikutus itseni ja avustajien välillä temppuja tehdessä antaa mahdollisuuksia suurelle määrälle tilannehuumoria. Tilannekomiikalla höystetty taikatemppu kulminoituu aivan mahdottomalta tuntuviin loppuhuipennuksiin. Tämä ohjelma pikkujouluissa jää mieleen.

Shown huumoria voisi kuvailla tarkasti hiotuksi tilannekomiikaksi. Olen käsikirjoittanut esityksen ja tiedän aina mihin show on menossa, mutta olen samalla jättänyt tilaa hetkille, joihin luontaisesti syntyy tilannehuumoria. Voin aina itse reagoida avustajien esityksessä tekemiin päätöksiin humoristisesti. Näissä tilanteissa aito tilannekomiikka pääsee kukkaan. Mukaansatempaava ja helposti lähestyttävä tunnelma, joka esitykseen syntyy, antaa yleisölle luvan rentoutua ja nauttia showsta täysin rinnoin.

Lue t√§st√§ miten taikuri viihdytti ohjelmallaan √Ą√§nekosken kaupungin pikkujouluissa

Johanneksen esitys kesäjuhlissamme oli sopiva sekoitus hullun hauskaa stand-upia ja mukaansatempaavaa mentalismia. Yleisö nauroi vedet silmissä. Uskon, että jokainen nautti esityksestä suuresti!

Jos työyhteisöissänne henkilökunta puhuu muuta kuin suomea äidinkielenään, voimme miettiä sopisiko shown kieleksi englanti. Näin varmistut siitä että tarjoat ohjelmanumeron juhliin, joista kaikki pääsevät nauttimaan. Vaihtoehtoisesti voin käydä tekemässä pienen lähitaikuusshown erikseen englanninkielisille pöytäseurueille ja täten huomioida kokonaisvaltaisesti ohjelmalla koko yleisön. Puhun englantia natiivia vastaavalla kielitaidolla, sillä olin kolme vuotta englanninkielisessä koulussa Keniassa. Esiinnyn luontevasti englanniksi.

Lue tästä miten koominen show ja lähitaikuus viihdyttivät kansainvälisessä yritysjuhlassa 

Filled with laughter, suspense and wonder, his show and close-up magic embraced our company's spirit and both astonished and entertained our guests!

His ability to perform fluently in both Finnish and English was great for us.

We strongly recommend Johannes as a magician, mentalist and entertainer to liven up any celebration.

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.