fbpx

Ikimuistoista ohjelmaa häihin
taikuus- ja mentalismishowlla

Lue tästä miten taikuus toimi osana Teemun ja Terhin häitä Porvoossa. 

Haaveiletko taianomaisista häistä, joita vieraat muistelevat vielä pitkään? Mikäli mietit uniikkia ohjelmaa häihin, on taikuutta, komediaa ja mentalismia yhdistelevä show taatusti unohtumaton kokemus!

Häissä on aina oma, ainutlaatuinen tunnelmansa, johon taikuus tuo vielä maagisen ja tyylikkään lisänsä: se hämmästyttää, naurattaa ja aiheuttaa keskustelua. Minulla on vuosien kokemus häissä esiintymisestä, ja onkin aina mahtavaa päästä tuomaan ripaus taikaa hääparin upeaan päivään.

Kiitos vielä tuhannesti. Koko hääväki oli aivan myytyjä! Ja niin oltiin mekin! Kiitos!

Oheisen erinomaisen otoksen nappasi valokuvaaja Ronnie Hole. 

Kuinka taikuus ja mentalismi toimivat ohjelmana häissä?

Taikuus- ja mentalismishow ei välttämättä ole se kaikista perinteisintä ohjelmaa häihin, mutta juuri siinä piileekin sen vahvuus. Yllättävä esitys jää mieleen, ja sen mukana tietenkin myös häät. Taikuus toimii häissä hauskana lisänä, joka kohottaa tunnelmaa ja virittää keskustelua. Tarjoan tyylikästä ja modernia hääohjelmaa, johon ei kuulu taikurin vanhanaikaisia, värikkäitä välineitä tai kömpelöitä ilmapalloeläimiä. Sen sijaan viihdytän ajatustenluvun, hetkessä tapahtuvan huumorin sekä hämmästyttävien taikatemppujen parissa.

KIITOS mahtavasta showsta ja esiintymisestä meidän häissä! Me ja vieraat oltiin ihan puulla päähän lyötyjä, huippua! Sinä teit meidän häistä ikimuistoiset.

Voin esittää häissä noin 30 minuutin mittaisen lavashow’n, kierrellä vieraiden keskuudessa tekemässä lähitaikuutta tai tehdä molemmat ohjelmanumerot. Valitsen lavaesitykseeni aina avustajia, ja sovimme hääparin kanssa etukäteen, haluavatko he olla mukana esityksessä vai nauttia vain rennosti ohjelmanumerosta. Lähitaikuus taas toimii erittäin hyvin esimerkiksi ruokailun aikana, kun osa vieraista on hakemassa ruokaa ja osa vielä odottelee vuoroaan. Lähitaikuus sopii muutenkin mainiosti hetkiin, joissa vieraiden täytyy odotella jotakin: näin vierailla on koko ajan jotain seurattavaa ja aika kuluu kuin huomaamatta. Kaiken kaikkiaan taikuus ja mentalismi on piristävää, viihdyttävää ja hämmästyttävää ohjelmaa häihin.

Suositukset: lue mitä asiakkaat ovat mieltä taikuudestani ja esiintymistyylistäni. 

Halusimme häihimme yhden esiintyjän, jonka esitys putoaisi koko hääseurueelle. Johanneksen show oli juuri tällainen!

Esitys tarjosi naurua, iloa ja ihmetystä ja esityksestä puhuttiin illan pikkutunneille asti. Täydellinen valinta siis!

Naurua, hämmästystä ja unohtumattomia hetkiä

Moderni ja tyylikäs taikuus syntyy ihmislähtöisyydestä ja vuorovaikutuksesta. Yleisölle on erittäin kutkuttavaa nähdä joku vieraista avustajan roolissa: kuinka hienovarainen ajatustenluentatemppu oikein rakentuu ja viekö taikuri pitemmän korren? Lähitaikuus tuo taikuuden suoraan silmien eteen, mikä tekee tilanteista erityisen hauskoja ja ällistyttäviä. Tavoitteeni on saada temput tapahtumaan miltei itsestään kevyen vitsailun ja jutustelun lomassa. Rento ja kohtelias tilassa kiertävä taikuri luo kutkuttavan ja taianomaisen tunnelman häihin.

Oheisen kuvan nappasi valokuvaaja Ronnie Hole. 

Kiitos vielä älyttömän mahtavasta esiintymisestä! Siitä riitti puhuttavaa vielä pitkälle iltaan ja moni miettikin jo erinäisiin tapahtumiin sun palkkaamista! Kovasti saatiin kehuja, kun oltiin otettu vähän uutta ja jännittävämpää ohjelmaa, ja kuulemma karismaattinen persoonas osu ja uppos!

Kaiken kaikkiaan ihan 10/10 meidän mielestä! KIITOS!

Kuten kaikki hyvä viihde, myös taikuus saa ihmiset menettämään ajantajunsa. Rakennan temput komedian keinoin, ja vaikka huumori näyttää spontaanilta, se on tarkasti etukäteen mietittyä. Se kuitenkin muotoutuu aina yleisönsä näköiseksi.

Vaikka teenkin paljon keikkoja yrityksille, nautin suuresti myös yksityistilaisuuksissa esiintymisistä. Esimerkiksi kesälauantait ovat yritysten osalta hiljaista aikaa, jolloin kalenterissa onkin yleensä hyvin tilaa hääkeikoille. Suunnitellaan siis yhdessä teille taianomaista ohjelmaa häihinne! 

Esiintyjä syntymäpäiville: lue täältä miten taikuus istuu muihin yksityisjuhliin, kuten syntymäpäiville.  

Johannes esiintyi häissämme lähitaikuuden ja lavashown merkeissä. Juhlaväki viihtyi ja hämmätykseltä ei vältytty! Taikuus ja mentalismi sopi hääpäiväämme hyvin ja toi kaivattua erilaisuutta ohjelmaan. Johannes hoiti kaiken ammattitaidolla ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Iso suositus ! 🙂

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.