fbpx

Esiintyjä syntymäpäiville
ja muihin merkkipäiviin

Lue tästä miten taikuus istui osaksi Raija Polvisen MBA:ksi valmistujaisjuhlia

Nosta syntymäpäiväjuhlasi uudelle tasolle yllättämällä vieraat ammattimaisella ohjelmanumerolla – tai tilaa mentalismia ja komiikkaa yhdistelevän taikurin esiintyminen lahjaksi päivänsankarille.

Tarjoan unohtumatonta ohjelmaa aikuisten syntymäpäiville huumorintäyteisellä esitykselläni, joka saa tunnelman iloisen energiseksi ja vieraiden suupielet hymyyn. Esittämäni komediaan kallistuva mentalismi ja taikuus on naurattanut ja hämmästyttänyt lukuisilla 50-vuotisjuhlilla sekä muilla juhlilla ja synttäreillä. Esitys toimii myös hyvänä jäänrikkojana, mikäli kaikki juhlavieraat eivät ennestään tunne toisiaan.

Johanneksen taikuruus ja show oli niin ällistyttävää ja ihmeellistä, että se on pysynyt puheenaiheena vieraidemme kanssa vielä pitkään juhlien jälkeenkin. Esitys iski lujasti porukkaan! Yleisö pysyi täysin show'n haltioimana välillä naurusta raikuen.

Johannes on taikuri- ja mentalismitaitojensa lisäksi aivan loistavan luonteva ja karismaattinen esiintyjä, joka osaa ottaa maagisen kontaktin yleisöön. Ainutlaatuista sekä tasokasta ohjelmaa tilaisuuteesi etsiessä: Se on tässä!

Ohjelmaa aikuisten syntymäpäiville

Vaikka kohderyhmänäni ovat aikuiset, huumorini ei ole härskiä tai sopimatonta. En esiinny lasten synttäreillä, mutta yeisön joukossa voi olla myös lapsia, ja vitsini uppoavat myös senioreihin. Esityksen huumori on harmitonta ja hetkessä tapahtuvaa, enkä koskaan nolaa ketään. Pyrinkin siihen, että kaikki saavat nauraa yhdessä.

Suositukset: lue miten asiakkaat kuvailevat esiintymistyyliäni ja temppujani. 

Isot kiitokset sinulle! Sait kyllä erinomaista palautetta esityksestä ja esiintymisestäsi. Lisäksi oli hienoa, että jengi lähti niin hyvin mukaan temppuihin.

Itsellekin jäi hyvä fiilis kun homma toimi niin hienosti!

Taikuudella luodaan modernia, tyylikästä ja uniikkia ohjelmaa syntymäpäiville – show nostaa mukavasti tunnelmaa ja puhuttaa vielä pitkään. Tapani tehdä taikuutta on hyvin vuorovaikutteinen, ja valitsen esitykseeni aina avustajia. Esitys on helposti lähestyttävä ja hauska, ja esitän jokaisen tempun pilke silmäkulmassa. Esiintyjänä luon tunnelman mystisestä olohuoneesta, jossa vieraat voivat rennosti nauttia hyvästä seurasta ja ihmeellisestä viihteestä.

Taikuutta, mentalismia ja komiikka yhdistelevä show on ainutlaatuinen ohjelmanumero aikuisten syntymäpäiville, joka yhdistää vieraita ja tempaisee mukaansa ikimuistoiseen hetkeen. Syntymäpäivillä päivänsankari voi halutessaan olla avustajana tai ottaa rennon asennon ja nauttia, kun taikuri huiputtaa vieraita. 

Sydämellinen kiitos vielä kerran mahtavasta show'stasi 🙂 Se teki juhlistamme ikimuistoisen. Esityksesi toi aidosti hymyn vieraiden ja juhlaparin huulille, ja sait meidät kaikki vietyä taikuuden ihmeelliseen maailmaan. Emme voi muuta kuin lämpimästi kiittää sinua.

Kiitos vielä kerran esityksestä, jokaikisen mielestä olit loistava!

Lähitaikuudella tunnelmaa juhliin

Erilaista ohjelmaa syntymäpäiville tarjoaa lähitaikuus, jolloin kiertelen vieraiden joukossa tekemässä temppuja pöytäseurueissa. Lähitaikuudessa hämmästyttävät hetket koetaan aivan omien silmien edessä, mikä tekee siitä erityisen uniikin ja väkevän taikuuden muodon. Tällainen taikuus sopii hyvin juhliin, jossa pöytäseurueet eivät välttämättä tunne toisiaan: se tarjoaa yhteisen, hämmästyttävän kokemuksen sekä luonnollisen aiheen keskustelulle. Pistäydyn viihdyttämässä kutakin seuruetta, kun tilanne näyttää sopivalta. Lähitaikuus ei vaadi omaa sille varattua ajankohtaa aikataulusta, vaan joustaa muun ohjelman mukaan.

Syntymäpäiville voidaan räätälöidä paketti, jossa on sekä lähitaikuutta että erillinen esitys.

Ohjelmaa häihin: lue täältä miten taikuus istuu hääohjelmaksi. 

Ällistyttävän upea esiintyminen, joka sai valtavasti kehuja juhlavierailta! Show oli kivasti rakennettu: yhdistelmä lähitaikuutta vieraiden joukossa kierrellen sekä koko porukalle vedetty ohjelmanumero muodostivat kokonaisuuden, joka antoi vieraille todella paljon ihmeteltävää.

Taiteilija itse oli paitsi taitava, myös hauska ja hurmaava, ja otti yleisönsä erinomaisesti. Lämmin suositus!

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.