fbpx

Juontaja tapahtumaan
– taikova juontaja
& juontaja asiatilaisuuksiin

Katso video

Rento ja lämminhenkinen juontaja tapahtumaasi

Taidokas juontaja tapahtumaan herättää tilaisuuden eloon, luoden rennon ja arvovaltaisen tunnelman heti tapahtuman ensihetkistä lähtien. Juontaja luo vaivattomasti yhteyden yleisöön ja innostaa osallistujat osaksi yhteistä kokemusta. Juontajalla on taito viihdyttää luontevasti ja johdattaa tapahtumaa eteenpäin sulavasti. Valitsemalla ammattitaitoisen juontajan varmistutte siitä, että vieraanne nauttivat olostaan ja viihtyvät koko tapahtuman ajan.

Toimin juontajana niin yritysten iltajuhlissa ja gaaloissa, verkostoitumistilaisuuksissa kuin asiapitoisissa päivätapahtumissakin, ja juonnan sujuvasti myös englanniksi. Juontajana olen lämminhenkinen, ja tilaisuuden luonnetta ja aihetta kunnioittava – tehtävänäni on saada yleisö kiinnostumaan asiasta, mutta myös viihtymään. Viihdettä juontoihin tuo taikuus, joka on mainiota huumori ohjelmaa juhliin.

Kun valitsette ammattilaisen juontajan tapahtumaanne, voitte luottaa siihen, että tilaisuus etenee sujuvasti ja mukaansatempaavasti – myös yllättävissä tilanteissa. Livetapahtumissa tapahtuu jatkuvasti asioita, joita ei pysty ennakoimaan. Kokeneena juontajana hallitsen luontevasti improvisoinnin ja pidän tilaisuuden ohjat tiukasti käsissäni, tarjoten yleisölle samalla mukaansatempaavan ja elämyksellisen kokemuksen.

Lue miten juonsin kansainvälisen Hoiva & Terveys Arena tapahtuman englanniksi

Oheisen kuvan on ottanut taitava Päivi Pirhonen 

Olen juontanut mm. seuraavia tapahtumia: Enterprise Europe Network event, Health100, Finnovations by Takeda and Helsinki Business Hub, Valtakunnallinen AMK-päivä, Hoiva&Terveys Arena, Valmet Together Day 2022, MySpeaker of the Year 2022, Regi Vuoden Toimisto 2023.

Olen juontanut mm. seuraavia gaaloja: A-Insinöörit TAKE-OFF, CGI:n Ratkaisuja, Katepal 70v, HAMK 30v, Conaxes Trade 60v, Saranen Consulting 30v, CSC 50v, Tana 50v, Kemppi Springfest, ja Renoa Group:n, Kattoliiton, Saranen Consulting ja Bronto Skyliftin gaalat.

Esiinnyn paljon englanniksi. Puhun englantia erinomaisesti, sillä kävin nuorena englantilaista koulua Keniassa. Juonnoissa voin vaihtaa luontevasti kieltä englannin ja suomen välillä

Suositukset: lue täältä asiakkaiden suositukset taikuudesta ja juontamisestani.

Johannes Malkamäki juonsi erittäin onnistuneesta kansainvälisen verkostoitumisillallisemme, jolle osallistui 800 ulkomaista vierasta.

Hänen kieli- ja esiintymistaitonsa olivat loistavat ja illan aikana toteutetut taikatemput ja lähitaikuus toivat erinomaisen lisän illan ohjelmaan – voimme suositella lämpimästi!

Taikova juontaja

Etsitkö juontajaa tapahtumaasi, mutta kaipaat mukaan myös taikuutta ja huumori ohjelmaa juhliin? Taikovana juontajana ilahdutan ja elävöitän tapahtumaanne hämmästyttävällä mentalismilla, taikuudella sekä tilanteeseen sopivalla huumorilla. Ripottelen taikuutta luontevasti juontojen väliin, jolloin tunnelma pysyy rentona ja innostuneena.

Usein teen sopivaan väliin tapahtumaa otteita lavashowstani. Lavashowni on koominen yhdistelmä taikuutta ja mentalismia. Kokonaisuuteen voidaan yhdistää myös lähitaikuutta, jossa käyn viihdyttämässä vieraita pöytäkunnittain. Voit lukea taikuudesta tarkemmin taikuutta yrityksille -osiossa.

Kun juontaja tapahtumaan ja esiintyjä tulevat samassa paketissa, on se kustannustehokkaampaa. Taikova juontaja sopii erinomaisesti sekä päivä- että iltatilaisuuksiin.

Lue tästä miten juonsin ja hämmästytin taikuudella Saranen Consulting 30 v. gaalassa 

Taikuri, mentalisti ja juontaja Johannes Malkamäki räjäytti tunnelman kattoon Stadin soten Kohti Kalasatamaa Get together -juhlassa! Hämmentävää taikuruutta ja juuri sitä mentalismia, joka sai meistä monen hämmästymään ja hieraisemaan silmiään – miten tämä voi olla mahdollista.

Voimme lämpimästi suositella, jos haluat jotain monipuolista, jotain erilaista.

Taikovan juontajan niksit

Yleensä juontajana aloitan tilaisuuden juonnon vuorovaikutteisella tempulla, joka rentouttaa tunnelmaa ja aktivoi yleisöä. Osallistavan taikuuden yhdistäminen juontoon takaa että tilaisuus tempaa osallistujat mukaan heti tilaisuuden ensimetreiltä.

Kun valmistaudumme yhdessä tilaisuutta varten, saatte käyttöönne yli 10 vuoden ammattitaidon ja kokemukseni yritystapahtumien parissa. Juontopalaverissa tarjoan asiantuntevan näkemykseni siitä, miten tapahtumanne kannattaa rakentaa parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi. Matkani varrella olen omaksunut runsaasti erilaisia kikkoja ja keinoja, joita hyödyntämällä voimme yhdessä elävöittää tilaisuuttanne ja tehdä siitä unohtumattoman kokemuksen kaikille osallistujille.

Lue tästä miten taikuus ja juonnot yhdistyivät luontevasti Enston juhlissa 

It was a pleasure to work with you! You really took our event up a notch.

We got so much great feedback about you from the attendees.

Asiantunteva ja huolellinen juontaja asiatilaisuuksiin

Olen koulutukseltani lääketieteellisen bioteknologian maisteri Tampereen yliopistosta. Olen jättänyt akateemisen maailman taakseni, mutta minussa asuu edelleen tiedenörtti. Olenkin erityisen innoissani päästessäni juontamaan asiantuntijatapahtumia, sillä olen vilpittömän utelias syventymään eri toimialojen saloihin. Olen juontanut mm. terveyden ja teollisuuden alan kotimaisia ja kansainvälisiä tapahtumia sekä haastatellut näissä tapahtumissa alan asiantuntijoita. 

Lue miten juonsin ja toimin moderaattorina Hoiva & Terveys Arena -tapahtumassa

Teen erittäin mielelläni myös haastatteluita, sillä ne luovat hyvin erilaista vuorovaikutusta yleisön ja esiintyjän välille kuin pelkkä ulkoa opeteltu puhe. Mietin tarkasti etukäteen kysymykset, jotta haastattelusta saadaan tehtyä kiinnostava tapahtuma, joka pitää yleisön otteessaan alusta loppuun. Luonteva ja vuorovaikutteinen haastattelu voi olla toimitusjohtajan puhetta parempi vaihtoehto monissa tilaisuuksissa ja juhlissa.

Olit äärimmäisen ammattitaitoinen, positiivinen ja innostava juontaja tapahtumaan. Tässä yhteydessä voisikin hyvin käyttää lausahdusta “maaginen yhdistelmä!”

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.