fbpx

Suositukset

Taikuri, mentalisti ja juontaja Johannes Malkamäki räjäytti tunnelman kattoon Stadin soten Kohti Kalasatamaa Get together -juhlassa!

Hämmentävää taikuruutta ja juuri sitä mentalismia, joka sai meistä monen hämmästymään ja hieraisemaan silmiään – miten tämä voi olla mahdollista.

Voimme lämpimästi suositella, jos haluat jotain monipuolista, jotain erilaista.

Hauskan rohkea ja itsevarma Johannes sai juhlakansan jakamattoman huomion, ja vangitsi tunnetusti mölyävän porukan yhdessä pähkäilemään taikuutta.

Kielitaitoinen Johannes on hätkäyttänyt meitä ajatustenluvullaan ja vilpittömällä hymyllään niin työpaikan tilaisuuksissa kuin vapaa-ajan juhlissamme; sulavasti luotsaten Johannes johdattaa aikuisetkin taikaan, jolle kerta toisensa jälkeen ei löydy selitystä!

Heti alusta lähtien mukaansa tempaava, täynnä yllätyksiä oleva show. Hyvä ja karismaattinen esiintyjä.

• WOW, ihan uskomaton!
• Mistä tää löyty? Täähän oli kertakaikkiaan hämmästyttävää, uskomatonta.
• Hiton hyvä, käsittämätön taikuri ja hyvät vitsit
• Olipa upea ja erilainen show, onnistunut valinta illan viihdyttäjäksi
• Mä vielä selvitän, miten hän ne temput teki
• Hemmetin hyvä
• Taikuri Johannes Malkamäki oli ihan mahtava, hänen shownsa oli hyvä sekoitus komiikkaa ja hämmästyttäviä taikatemppuja. Hän oli selvästi tehnyt tempuista omannäköisiään kehittämällä "perus"korttitemppuja vähän pidemmälle.
• Mitä se teki? Mä en vieläkään tajunnut.
• Niin paljon oli söpö ja kertakaikkisen taitava
• Taitava esiintyjä, huomaavainen, vähäeleinen mutta osasi kyllä asiansa toden teolla
• Hän oli luonteva esiintyjä, hauska ja huomioiva
• Olipas show!
• Ei sanat riitä, älyttömän upea show. Ei käsitä.

Kiitos vielä kerran esityksestä, jokaikisen mielestä olit loistava!

Häkellyttäviä temppuja, hämmennystä ja hurmausta. Näistä aineksista oli Johanneksen huikea show tehty!

Malkamäki pysäytti messuilla potentiaaliset asiakkaamme niin huikealla mentalismilla, kuin myös loistavalla persoonallaan. Viihdyttävä ammattilainen, joka toi todellista lisäarvoa yrityksellemme. Erinomaista messumagiaa!

Nuori mutta iästään huolimatta varsin kokenut ja vakuuttava Johannes on saanut minut ja seurueeni useaan otteeseen häkeltymään taidokkaasti tehdyillä tempuillaan.

Suosittelen juhlaan kuin juhlaan jos mielenne halajaa jotain erilaista ja hienoa.

Johannes otti yleisönsä rennon luontevasti. Voin suositella häntä sydämellisesti.

Kiitos upeasta juonnosta ja showsta Kattoliiton 50-vuotisjuhlissa viime perjantaina! Sain kuulla illan aikana yksinomaan positiivista palautetta esityksestänne.

Näin jälkikäteen on helppo todeta valinta oikeaksi, mutta mietimme tilaisuutta suunnitellessamme pitkään myös jonkun stand-up –koomikon esitystä tai jopa juontoa. Halusimme tilaisuuteen kuitenkin jotain sellaista, mitä vieraat eivät ehkä aiemmin ole nähneet – ja tässä(kin) onnistuitte erinomaisesti. Sitä paitsi esiintymistapanne on tavallaan taikuuden ja stand-upin yhdistelmä positiivisessa mielessä.

Lähitaikuus oli siinä mielessä hyvä, että teknisesti orientoitunut ja skeptiseksi tiedetty juhlaväki pui näkemäänsä hyvin pitkään.

Oli ilo saada Johannes kruunaamaan juhlamme. Hän huomioi meistä jokaisen ja hämmästytti taikuudellaan mennen tullen.

• Vakuuttava ja hämmästyttävä!
• Oli toimiva paketti ja taitava taikuri.
• Viihdyttävä ja ammattitaitoinen esitys
• Oikein viihdyttävä.
• Mahtava kaveri, huikeesti vedetty.
• Hyvin veti temppunsa, oikein hyvä esiintyjä.
• Vakuuttava ja otti hienosti yleisöön kontaktia ennen esitystä.
• Hyvä äijä
• Hieno esiintyjä!
• Aivan mahtava ja erittäin hauska!

Malkamäki on esitelmöidessään vahvasti läsnä ja näyttää käytännössä toteen asiat, mistä hän puhuu. Toimiva kokonaisuus, josta jää kuulijalle positiivinen ja ajatteleva mielentila.

Kiitos mahtavasta showstasi! Vieraat puhuvat siitä vieläkin ...

Takuuvarma viihdyttäjä tilaisuuteen kuin tilaisuuteen!

Aivan upea, hyvin suunniteltu kokonaisuus, jota katsellessa ei aika tullut pitkäksi. Esitys oli vuorovaikutteinen ja huomioi yleisön hienosti. Taikuri-mentalisti Johannes on herrasmies, jonka kyvyt viihdyttivät ja hämmästyttivät hyvän maun rajoissa. Esitys jätti kaikille taikuuden ja mentalismin nälän. Skeptikkokin jäi miettimään aistien rajallisuutta.

Esitystä voi ilolla suositella monenlaisiin tilaisuuksiin.

Olit kyl ihan illan kohokohta ja kaikki edelleen puhuu susta 😁👍 Paras yllätysesiintyminen ja järkkääminen oli iisiä ja joustavaa, josta iso plussa😉

Esitys oli mielestäni oikein onnistunut; viihdyttävä, hienosti toteutettu ja mieleenpainuva!

Tässä on taikuuden tulevaisuus!

Ammattimainen ja luonteva esiintyjä. 10/10. Tällainen vaan iskee minuun.

Johanneksen show oli täydellinen onnistuminen pankin huippuopiskelijoille järjestämässä uraillassa. Opiskelijoiden palautteen perusteella mies ja show olivat rahoitustermein ilmaistuna ns. "Strong buy.”

Johanneksen esitys kesäjuhlissamme oli sopiva sekoitus hullun hauskaa stand-upia ja mukaansatempaavaa mentalismia. Yleisö nauroi vedet silmissä. Uskon, että jokainen nautti esityksestä suuresti!

Kiitos tyylikkäästä taiteilusta. Erittäin hienosti menneet juhlat takana, jossa onnistuit luomaan nokkelalla illuusiolla pisteen i:n päälle. Taitavaa, nerokasta ja pari muuta superlatiivia tukemaan hienoa taitoasi.

Johanneksen show oli tajunnan räjäyttävä kokemus! Kertakaikkisen ällistyttäviä temppuja, jotka saivat haukkomaan henkeä: miten tuo on mahdollista! Johannes on erittäin luonteva ja hyvä esiintyjä, täydellinen supliikkimies hyvällä tavalla.

Täytyy kyllä sanoa, että olet aivan huippu. Palaute oli kaikilta vierailta aivan huikeaa. Voin vilpittömästi suositella, kun tarvitset juhliisi tasokasta taikuruutta ja mentalistia!

Mentalismia, magiikkaa ja mielihyvää!

Huomion vangitsevaa, huokailuja aiheuttavaa ja ammattitaitoista viihdettä helposti lähestyttävältä Johannekselta.

Arvostettavaa oli, kuinka taiteilija antoi aikaansa lähitaikuudellaan pöydissä vieraiden iholla varsinaisen koko yleisön shown lisäksi.

Isot kiitokset – oli varmasti mieleenpainuva esitys kaikille 😊 Puhuttiin/puhutaan tästä vielä pitkään.

Kiitos vielä ihan mahtavasta esiintymisestä! Esiintymisestäsi puhuttiin paljon ja tempuista kohistiin pitkin iltaa ja aivot solmussa yritettiin pähkäillä taikasalaisuuksia 😊

Kiitos, teit meidän juhlasta ikimuistoisen!

Johanneksen esitykset toimivat fantastisena yleisömagneettina Enviroexpo-messuilla Helsingin messukeskuksessa. Tulimme kolmen päivän aikana vakuuttuneeksi siitä, että Johanneksessa on oikeaa taikaa.

Suurkiitos vielä kerran aivan mainiosta esiintymisestä Johannekselle! Show oli erittäin pidetty ja osui upeasti nostamaan tunnelmaa heti tilaisuuden alusta alkaen.

Johannes Malkamäki juonsi erittäin onnistuneesta kansainvälisen verkostoitumisillallisemme, jolle osallistui 800 ulkomaista vierasta.

Hänen kieli- ja esiintymistaitonsa olivat loistavat ja illan aikana toteutetut taikatemput ja lähitaikuus toivat erinomaisen lisän illan ohjelmaan – voimme suositella lämpimästi!

Johannes Malkamäki yhdistää esityksessään taitavasti huumorin ja mystiikan, jolla saa yleisön hämmentymään. Ihmetystä esityksestä riittää koko illan ajaksi. Sopii erinomaisesti puhuttelevaksi ohjelmanumeroksi erilaisiin tilaisuuksiin.

It was a pleasure to work with you! You really took our event up a notch. We got so much great feedback about you from the attendees.

Olit äärimmäisen ammattitaitoinen, positiivinen ja innostava juontaja tapahtumaan. Tässä yhteydessä voisikin hyvin käyttää lausahdusta “maaginen yhdistelmä!”

Johannes juonti hakijoillemme suunnatun tapahtuman luoden rennon ja helposti lähestyttävän tunnelman. Hänessä saimme neljä ihmistä yhdessä paketissa: juontajan, stand-up koomikon, mentalistin ja taikurin.

Johanneksen ennakkoperehtyminen ja asiaan sitoutuminen oli esimerkillistä. Harva juontaja pystyy sisäistämään korkeakoulumaailman niin hyvin kuin Johannes.

Filled with laughter, suspense and wonder, his show and close-up magic embraced our company's spirit and both astonished and entertained our guests! His ability to perform fluently in both Finnish and English was great for us.

We strongly recommend Johannes as a magician, mentalist and entertainer to liven up any celebration.

Johannes Malkamäki's show was absolutely outstanding and our international guests were very impressed.

It was great that Johannes had incorporated so many different elements into one show and that guests could participate.

I warmly recommend Johannes' show to different company events!

Kiitos vielä tuhannesti. Koko hääväki oli aivan myytyjä! Ja niin oltiin mekin! Kiitos!

KIITOS mahtavasta showsta ja esiintymisestä meidän häissä! Me ja vieraat oltiin ihan puulla päähän lyötyjä, huippua! Sinä teit meidän häistä ikimuistoiset.

Halusimme häihimme yhden esiintyjän, jonka esitys putoaisi koko hääseurueelle. Johanneksen show oli juuri tällainen! Esitys tarjosi naurua, iloa ja ihmetystä ja esityksestä puhuttiin illan pikkutunneille asti. Täydellinen valinta siis!

Kiitos vielä älyttömän mahtavasta esiintymisestä! Siitä riitti puhuttavaa vielä pitkälle iltaan ja moni miettikin jo erinäisiin tapahtumiin sun palkkaamista! Kovasti saatiin kehuja, kun oltiin otettu vähän uutta ja jännittävämpää ohjelmaa, ja kuulemma karismaattinen persoonas osu ja uppos!

Kaiken kaikkiaan ihan 10/10 meidän mielestä! KIITOS!

Johannes esiintyi häissämme lähitaikuuden ja lavashown merkeissä. Juhlaväki viihtyi ja hämmätykseltä ei vältytty! Taikuus ja mentalismi sopi hääpäiväämme hyvin ja toi kaivattua erilaisuutta ohjelmaan.

Johannes hoiti kaiken ammattitaidolla ja hänen kanssaan oli helppo asioida. Iso suositus ! 🙂

Johanneksen taikuruus ja show oli niin ällistyttävää ja ihmeellistä, että se on pysynyt puheenaiheena vieraidemme kanssa vielä pitkään juhlien jälkeenkin. Esitys iski lujasti porukkaan! Yleisö pysyi täysin show'n haltioimana välillä naurusta raikuen.

Johannes on taikuri- ja mentalismitaitojensa lisäksi aivan loistavan luonteva ja karismaattinen esiintyjä, joka osaa ottaa maagisen kontaktin yleisöön.

Ainutlaatuista sekä tasokasta ohjelmaa tilaisuuteesi etsiessä: Se on tässä!

Sydämellinen kiitos vielä kerran mahtavasta show'stasi 🙂 Se teki juhlistamme ikimuistoisen. Esityksesi toi aidosti hymyn vieraiden ja juhlaparin huulille, ja sait meidät kaikki vietyä taikuuden ihmeelliseen maailmaan. Emme voi muuta kuin lämpimästi kiittää sinua.

Isot kiitokset sinulle! Sait kyllä erinomaista palautetta esityksestä ja esiintymisestäsi. Lisäksi oli hienoa, että jengi lähti niin hyvin mukaan temppuihin. Itsellekin jäi hyvä fiilis kun homma toimi niin hienosti!

Ällistyttävän upea esiintyminen, joka sai valtavasti kehuja juhlavierailta! Show oli kivasti rakennettu: yhdistelmä lähitaikuutta vieraiden joukossa kierrellen sekä koko porukalle vedetty ohjelmanumero muodostivat kokonaisuuden, joka antoi vieraille todella paljon ihmeteltävää.

Taiteilija itse oli paitsi taitava, myös hauska ja hurmaava, ja otti yleisönsä erinomaisesti. Lämmin suositus!

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.