fbpx

Huumori ohjelmaa juhliin
–koomista taikuutta ja mentalismia

Asiakkaitani 

Huumori ohjelmaa juhliin – lavashow

Mentalismia ja modernia taikuutta koomisesti yhdistelevä lavashow on mainiota huumori ohjelmaa juhliin. Se kruunaa juhlat, naurattaa ja hämmentää skeptisimmänkin yleisön mielen. Huumorintäyteinen ja hämmästyttävä esiintyjä juhliin, gaaloihin tai vaikkapa tykypäivien illanviettoon tekee yrityksesi tapahtumasta taatusti ikimuistoisen.

Taikuri ja mentalisti leikittelee sekä mielen illuusioilla että sorminäppäryydellä, mikä eroaa perinteisestä taikuudesta värikkäine laatikkoineen ja hatusta ilmestyvine kaniineineen. Hersyvän koominen taikuus- ja mentalismiesitys vapauttaa tunnelmaa ja saa yleisössä aikaan keskustelua, joka usein jatkuu vielä seuraavanakin päivänä: ”kuinka tuo oikein on mahdollista?”

Lue tästä miten taikuus istui osaksi Qredin pikkujouluja

Ammattimainen ja luonteva esiintyjä. 10/10. Tällainen vaan iskee minuun.

Miltä show tuntuu?

Oletko suunnittelemassa yrityksellesi huumori ohjelmaa juhliin, pikkujouluihin, asiakastilaisuuteen tai henkilöstön virkistyspäivään?

Keskustelen aina etukäteen asiakkaan kanssa esimerkiksi siitä, millaisia henkilöitä kyseisessä yrityksessä on töissä. Tämän pohjalta valitsemme avustajia esitykseeni: yleensä otan aluksi mukaan jonkin keskeisen henkilön, kuten toimitusjohtajan. Asetelmana johtajan mukaan ottaminen esitykseen on yleisön kannalta varsin hauska ja samaistuttava, ja se luo täysin omanlaista huumoria, energiaa ja vuorovaikutusta esitykseen.

Show pohjautuu pitkälti vuorovaikutukseen yleisön kanssa, ja osallistan yleisöä kaikissa tempuissa. Vuorovaikutustaidot ovat keskiössä tavassani esiintyä, ja luennoin vuorovaikutustaidoista puheenvuorossani. 

Lue tästä miten taikuus loi tunnelmaa jääkiekon MM-kisoissa

Johanneksen show oli täydellinen onnistuminen pankin huippuopiskelijoille järjestämässä uraillassa. Opiskelijoiden palautteen perusteella mies ja show olivat rahoitustermein ilmaistuna ns. "Strong buy."

Pyrin kuitenkin huumorillani aina siihen, että se on aidosti hauskaa, eikä ketään koskaan nolata. Tehtävänäni on saada aikaan tyylikäs show, jossa sekä yleisö, avustaja ja taikuri voivat nauraa yhdessä. Huumoripitoisen ohjelman salaisuus on se, että suunnittelen käsikirjoituksen tarkasti etukäteen ennakoimalla avustajan ja yleisön reagointia eri tilanteisiin. Itse show’ssa komiikka näyttää kuitenkin spontaanilta ja hetkessä syntyvältä hauskuudelta.

Hauska, hämmästyttävä ja samaistuttava esitys onkin täydellistä ohjelmaa juhliin ja naurattaa vielä pitkään.

Lue tästä miten Strongest Groupin tupareista saatiin mieleenpainuva 

Johanneksen esitys kesäjuhlissamme oli sopiva sekoitus hullun hauskaa stand-upia ja mukaansatempaavaa mentalismia. Yleisö nauroi vedet silmissä.

Uskon, että jokainen nautti esityksestä suuresti!

Miksi juhliin kannattaa ottaa taikuri?

Taikuus synnyttää vahvan, yhteisöllisen kokemuksen. Noin puoli tuntia kestävä lavashow luo parhaimmillaan intensiivisen energian yleisön ja esiintyjän välille: nauramme, ihmettelemme ja nautimme yhdessä. Vuosien kokemuksen pohjalta osaan eläytyä erilaisiin tilanteisiin ja saada koko esityksen näyttämään spontaanilta.

Esiinnyn myös paljon englanniksi, ja puhun kieltä natiivia vastaavalla tasolla.

Lue tästä miten show ja lähitaikuus loivat tunnelmaa kansainvälisessä yritysjuhlassa Kulosaaren Casinolla. 

Kiitos tyylikkäästä taiteilusta. Erittäin hienosti menneet juhlat takana, jossa onnistuit luomaan nokkelalla illuusiolla pisteen i:n päälle.

Taitavaa, nerokasta ja pari muuta superlatiivia tukemaan hienoa taitoasi.

Iltatilaisuuksissa esitys kannattaa sijoittaa ennen jälkiruokaa sen perään tai heti alkumaljojen jälkeen, jolloin saadaan heti juhlien alkuun vapautettua tunnelmaa.

Minulle on tärkeää, että kaikki on asiakkaalle mahdollisimman helppoa, eikä esiintymiseni vaadi tilan puolesta mitään erikoisuuksia: tuon mukanani oman pöydän ja paikan päältä tarvitsen vain muutaman tuolin. Voin käyttää juhlatilassa olevaa äänentoistoa tai tuoda omani veloituksetta mukanani. 

Usein yhdistän taikuuteen juontamista. Taikova juontaja -palvelulla saat tilaisuuden ohjelmanumeron ja juontajan samasta paikasta. 

Lisää suosituksia esiintymisestäni löydät täältä.

Johanneksen show oli tajunnan räjäyttävä kokemus! Kertakaikkisen ällistyttäviä temppuja, jotka saivat haukkomaan henkeä: miten tuo on mahdollista! Johannes on erittäin luonteva ja hyvä esiintyjä, täydellinen supliikkimies hyvällä tavalla.

Täytyy kyllä sanoa, että olet aivan huippu. Palaute oli kaikilta vierailta aivan huikeaa. Voin vilpittömästi suositella, kun tarvitset juhliisi tasokasta taikuruutta ja mentalistia!

Lähitaikuudella hämmästyttävää ja viihdyttävää huumori ohjelmaa juhliin

Etsitkö esiintyjää juhliin, joissa haluat säväyttää vieraita suoraan nenän alla tapahtuvalla taikuudella? Lähitaikuus on taikuuden muoto, joka saa skeptisimmätkin vieraat hieromaan silmiään ihmetyksestä. Lähitaikuudessa kiertelen vieraiden keskuudessa tekemässä temppuja, jolloin vieraat saavat uniikin kokemuksen taikuudesta.

Vuorovaikutteinen lähitaikuus jättää yleisön arvuuttelemaan kuinka mahdottomalta tuntuvasta asiasta tulee yhtäkkiä mahdollista.

Lue tästä miten taikuus sopi insinööriyleisölle illan kohokohdaksi

Mentalismia, magiikkaa ja mielihyvää!

Huomion vangitsevaa, huokailuja aiheuttavaa ja ammattitaitoista viihdettä helposti lähestyttävältä Johannekselta.

Arvostettavaa oli, kuinka taiteilija antoi aikaansa lähitaikuudellaan pöydissä vieraiden iholla varsinaisen koko yleisön shown lisäksi

Mitä on lähitaikuus?

Lähitaikuus on erilaista ohjelmaa juhliin, se on taikuutta vahvimmillaan: katsoja näkee kaiken lähietäisyydeltä, mikä tekee esityksestä sykähdyttävää ja hämmästyttävää. Vuorovaikutuksen merkitys korostuu juuri lähitaikuudessa. Sorminäppäryyden lisäksi myös taikurin mielen täytyy reagoida nopeasti: lähitaikuus vaatii taikurilta sanavalmiutta, reaktiokykyä ja jatkuvaa tilanteen haltuun ottamista. 

Esitän ajatusten luentaa ja silmänkääntötemppuja, joissa pelikortteja ilmestyy mahdottomalta tuntuviin paikkoihin ja erilaisia esineitä ilmestyy pöytään. Skeptikolle tämä on erityisen hauska taikuuden muoto, sillä hän pääsee ihmettelemään ja hypistelemään kaikkea itse. Lähitaikuus luo yleisön ja esiintyjän välille hämmästyttävän hetken, jolloin taikuus tulee suoraan iholle, ja luonnottomasta tulee luonnollista.

Lue tästä miten taikuus viihdytti Äänekosken kaupungin pikkujouluissa

Isot kiitokset – oli varmasti mieleenpainuva esitys kaikille 😊 Puhuttiin/puhutaan tästä vielä pitkään.

Rentoa pikkujouluohjelmaa, ohjelmaa cocktailtilaisuuksiin ja verkostoitumis­tapahtumiin

Yleisön joukossa kiertelevä taikuri on mainio esiintyjä juhliin, joihin ei haluta mitään erillistä ohjelmanumeroa, vaan illan toivotaan soljuvan rennosti omalla painollaan. Tällaisia tilaisuuksia voivat olla esimerkiksi cocktail- ja verkostoitumistapahtumat. Lähitaikuus kohottaa nopeasti tapahtuman tunnelmaa, lisäten innostunutta puheensorinaa ja rentoja keskustelun aiheita.

Lähitaikuus toimii erityisen hyvin lavashow’hun yhdistettynä, ja onkin erittäin hyvä vaihtoehto myös silloin, kun mietitään erilaista ohjelmaa pikkujouluihin, virkistyspäiviin ja muihin yritystapahtumiin. 

Kiitos vielä ihan mahtavasta esiintymisestä! Esiintymisestäsi puhuttiin paljon ja tempuista kohistiin pitkin iltaa ja aivot solmussa yritettiin pähkäillä taikasalaisuuksia 😊

Kiitos, teit meidän juhlasta ikimuistoisen!

Esitys voidaan räätälöidä tapahtuman koon mukaan: tunnin aikana ehdin käymään läpi noin 50-80 henkilöä riippuen siitä, istuvatko vieraat omissa pöydissään ja kuinka pöydät on aseteltu.

Lähitaikuudella leikittelevä taikuri on hyvä esiintyjä juhliin myös silloin, kun yleisön joukossa on englantia puhuvia vieraita: tällöin voin vetää lavashow’n suomeksi ja viihdyttää ulkomaalaisia englanniksi. Lue tästä lisää ohjelmistostani englanniksi. 

Lähitaikuus istuu hyvin osaksi Taikova juontaja -palvelua. Siinä toimin juontaja ja viihdytän taikuudella sopivissa kohdissa tilaisuutta. 

Johanneksen esitykset toimivat fantastisena yleisömagneettina Enviroexpo-messuilla Helsingin messukeskuksessa.

Tulimme kolmen päivän aikana vakuuttuneeksi siitä, että Johanneksessa on oikeaa taikaa.

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.