fbpx

√Ąllistytt√§v√§√§ ja koomista
pikkujouluohjelmaa

Unohtumatonta pikkujouluohjelmaa

Mitä pikkujouluohjelmaa kannattaisi varata, jotta että juhlat varmasti jää kaikkien mieleen, toisi porukan yhteen ja todella olisi hauskaa ja viihdyttävää? Olipa kyseessä intiimit pikkujoulut tai koko konsernin isot pikkujoulujuhlat, on taikuutta ja mentalismia humoristisesti yhdistelevä show vakuuttavaa ja mieleenpainuvaa pikkujouluohjelmaa.

Lue tästä miten koominen taikuri-mentalisti istui osaksi Qredin pikkujouluja

Ammattimainen ja luonteva esiintyjä. 10/10. Tällainen vaan iskee minuun.

Kuka Johannes?

Johannes Malkamäellä on monien satojen esiintymisten ja reilun 10 vuoden ammattitaito Suomen yritysmaailmassa esiintymisestä. Johannes on esittänyt hämmästyttävää ja koomista pikkujouluohjelmaa mm. Suomen suurimmille pörssiyhtiöille ja laajasti pienemmille yrityksille ja työporukoille. Lue tästä lisää Johanneksesta. 

Vahvoilla taikurin ja mentalistin taidollaan ja pitkällä esiintymiskokemuksellaan Johannes tarjoaa itsevarmaa ja kiinnostavaa viihdettä pikkujouluihin. Johannes nivoo yhteen mentalistin mielen sopukoissa tapahtuvat illuusiot taikurin sorminäppärään temppuiluun ja ripottelee shown täyteen tilannehuumoria.

Kun Johannes astuu yleisön eteen, et näe monivärisiä kimaltelevia laatikoita, et kyyhkysiä, etkä hatusta taiottuja kaneja. Johanneksen läsnäoleva, kiehtova ja rennon humoristinen esiintymistyyli ei aliarvioi yleisöä, vaan koet aidosti kiinnostavan ja mukaansatempaavan shown. Esityksessä Johannes ja yleisö vuorovaikuttavat temppujen rakentuessa, mikä tarjoaa suuren määrän aihioita hetkessä syntyvälle hulvattomalle tilannehuumorille.

Yllätyksellinen ja vuorovaikuttava pikkujouluohjelma tuo koko juhlaväen yhteen ainutlaatuisen kokemuksen äärelle. Yhdessä nauraminen ja yhdessä selittämättömien tapahtumien kokeminen luo vahvan yhteenkuuluvuuden tunteen pikkujouluihin ja palkitsee työporukan tyylikkäästi ja unohtumattomalla tavalla. Johanneksen taianomaisella ammattitaidolla hitsaat henkilöstön yhteen entistä paremmin.

Kiitos tyylikkäästä taiteilusta. Erittäin hienosti menneet juhlat takana, jossa onnistuit luomaan nokkelalla illuusiolla pisteen i:n päälle.

Taitavaa, nerokasta ja pari muuta superlatiivia tukemaan hienoa taitoasi.

Johanneksen asiakkaita

Esityksessäni pikkujouluväki astuu ulos arkisista rutiineistaan mentalismin kiehtovan maailman ja modernien vahvojen taikatemppujen äärelle hämmästelemään aistiensa rajallisuutta. Teen kaikki temput pilke silmäkulmassa ja huumorilla höystettyinä. Koominen ja täysin selittämätön esitys on mieleenpainuvaa pikkujouluohjelmaa ja tuo juhlakansan yhteen nauttimaan.

Esityksessä en aliarvioi katsojaa, vaan esitän taianomaista viihdettä, johon jokainen yleisössä voi suhtautua kuten haluaa. Kukin yleisössä voi joko antaa taian viedä mukanaan tai pohtia että miten temppu voi olla mahdollista tehdä. Joka tapauksessa taikurin näppärillä sormilla ja mentalismin kummallisilla illuusiolla yleisölle jää pikkujouluista tunne, jota ei arjessa pääse kokemaan. Kuinka taikurin kädet voivat olla silmää nopeampia, ja miten mentalistin tempuissa arvataan kiinni siihen mitä päässäni pyörii? Show ei missään nimessä ole yliluonnollinen, mutta tavoitteeni on saada esitys tuntumaan niin hämmästyttävältä ja selittämättömältä kuin mahdollista. Välineinä minulla on läjäpäin taikuuden ja mentalismin esoteerisiä kirjoja, oma palava haluni tehdä vahvaa ja ainutlaatuista viihdettä ja vuosien vankka esiintymistaitoni.

Johanneksen show oli t√§ydellinen onnistuminen pankin huippuopiskelijoille j√§rjest√§m√§ss√§ uraillassa. Opiskelijoiden palautteen perusteella mies ja show olivat rahoitustermein ilmaistuna ns. "Strong buy.‚ÄĚ

Suurkiitos vielä kerran aivan mainiosta esiintymisestä Johannekselle! Show oli erittäin pidetty ja osui upeasti nostamaan tunnelmaa heti tilaisuuden alusta alkaen.

Hauskan rohkea ja itsevarma Johannes sai juhlakansan jakamattoman huomion, ja vangitsi tunnetusti mölyävän porukan yhdessä pähkäilemään taikuutta.

Taianomaista huumoria ja tilanteessa syntyvää komediaa

Vaikka esitykseni perusta on modernin taikuuden hätkähdyttävissä illuusioissa ja mentalismin ennustuksissa, on esitys enemmän kuin osastensa summa. Taikuus ja mentalismi luovat pohjan ainutlaatuiselle komedialle, sillä esimerkiksi stand up koomikolla ei ole vastavaa jatkuvaa vuorovaikutteista suhdetta avustajiin kuin tai taikurilla tai mentalistilla. Koska yleisön päätökset ohjaavat shown kulkua voimakkaasti, ja avustaja voi tehdä kuten haluaa ja vaihtaa mieltään vielä viime hetkellä, tulee esitykseen ennalta-arvaamaton tunnelma. Mitä tahansa voi tapahtua seuraavaksi. Huikeat modernit taikatemput luovat selkeän draaman kaaren esitykseen ja vuoropuhelu itseni ja avustajien kanssa temppujen rakentuessa luo tilaisuuksia jatkuvalle tilannehuumorille. Tilannekomiikalla maustettu temppu nousee aivan ihmeellisiin loppuhuipennuksiin. Tämä on pikkujouluohjelmaa, joka jää vieraiden mieleen.

Shown komediaa voisi luonnehtia tarkasti hiotuksi tilannehuumoriksi. Esitys on käsikirjoitettu ja olen aina perillä siitä mihin show on matkalla, mutta olen samalla jättänyt shown lomaan lukuisia hetkiä, joihin luonnollisesti muodostuu tilanteessa syntyvää komediaa. Näissä hetkissä pystyn reagoimaan avustajien tekemiin päätöksiin huumorilla. Näin aito tilannekomiikka pääsee esityksessä lukuisia kertoja esille. Helposti lähestyttävä vuorovaikutteinen esitys, hetkessä syntyvä huumori ja aisteja kutkuttavat temput luovat kiehtovan tunnelma, johon yleisö pääsee vaivattomasti mukaan. Vieraanne voivat rentoutua ja nauttia pikkujouluohjelmasta täysin rinnoin.

Lue t√§st√§ miten taikuus h√§mm√§stytti ja nauratti √Ą√§nekosken kaupungin pikkujouluissa

Johanneksen esitys kesäjuhlissamme oli sopiva sekoitus hullun hauskaa stand-upia ja mukaansatempaavaa mentalismia. Yleisö nauroi vedet silmissä. Uskon, että jokainen nautti esityksestä suuresti!

Jos työpaikallanne puhutaan muuta kuin suomea, voin esittää shown luontevasti englanniksi. Näin voit olla varma että tarjoat vieraille pikkujouluohjelmaa, johon kaikki varmasti pääsevät mukaan. Voin myös vaihtoehtoisesti käydä esittämässä pienen lähitaikuusesityksen englanninkielisille pöytäseurueille ja näin huomioida kokonaisvaltaisesti kaikki paikallaolijat. Puhun englantia natiivia vastaavalla kielitaidolla, sillä vietin kolme kouluvuottani englantilaisessa koulussa Keniassa.

Lue tästä miten taikuri ja mentalisti viihdytti kansainvälisessä yritysjuhlassa Helsingissä

Filled with laughter, suspense and wonder, his show and close-up magic embraced our company's spirit and both astonished and entertained our guests!

His ability to perform fluently in both Finnish and English was great for us.

We strongly recommend Johannes as a magician, mentalist and entertainer to liven up any celebration.

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.