fbpx

Taikuri Tampere
– taikuri Tampereen sykkeessä

Taikuri Tampereelle juhliisi

Taikuri Tampere. Järjestitpä Tampereella juhlat, syntymäpäivät, yritystapahtuman, häät tai pikkujoulut tuo yhteinen show ja lähitaikuus tilaisuuteesi varmaa lisäarvoa ja nostaa juhlien tunnelmaa. Johannes on taikuri Tampereelta, ja yhdistää taikurin sorminäppärää työskentelyä ja mentalismiin ja hämmästyttää näin juhlakansaa tehden illasta unohtumattoman vieraillesi. 

Ammattimainen ja luonteva esiintyjä. 10/10. Tällainen vaan iskee minuun.

Kuka Johannes?

Johannes Malkamäellä on yli 10 vuoden ja reilun 500 esityksen kokemus yritysmaailman ja yksityishenkilöiden tilaisuuksista, mm. esiintymisestä taikurina Tampereella järjestettävissä juhlissa. Johanneksen ammattitaidolla vieraat tapaavat toisensa taikuuden ja mentalismin äärellä ja hitsaantuvat yhteen nauraessaan esitysten komedialle. Lue tästä tarkemmin Johanneksesta ja hänen ohjelmistostaan.

Esiintyjänä Johannes luontevasti sulauttaa mentalismin mieltä hivelevän taian modernin taikuuden silmänkääntöön. Mentalisti leikittelee ajatusten lukemisen mahdollisuuksilla ja tekee harhautuksia, silmänkääntötemppuja ja omaa vahvan ihmistuntemuksen ja esiintymistaidon. Taikuri mielletään helposti lasten esiintyjäksi, mutta Johannes ei tee ilmapalloeläimiä, vaan muokkaa yleisön todellisuutta käsittämättömillä moderneilla illuusiolla, joita ei skeptisinkään tajua. Mentalistin ja taikurin vahvalla osaamisella Johanneksella on uniikki ja laaja pelikenttä, jossa hämmästyttäviä hetkiä ja herskyvää tilannehuumoria syntyy paljon. Johanneksen läsnäoleva esiintymistyyli sopii erinomaisesti hetkiin, jossa avustajat tekevät tempuissa päätöksiä omin päin ja Johannes pystyy reagoimaan näihin tillanteisiin.

Katsojat voivat valita hyppäävätkö taikuuden ja mentalismin vietäväksi, vai jäävätkö miettimään miten temppu oikein tehtiin. Molemmissa tapauksissa vieraiden viihtyvyys on taattu.

Kiitos tyylikkäästä taiteilusta. Erittäin hienosti menneet juhlat takana, jossa onnistuit luomaan nokkelalla illuusiolla pisteen i:n päälle.

Taitavaa, nerokasta ja pari muuta superlatiivia tukemaan hienoa taitoasi.

Johanneksen asiakkaita 

Pohditko taikuria Tampereelle osaksi juhliasi? Esityksessäni moderni taikuus, mieltäkutkuttava mentalismi ja komedia yhdistyvät kokonaisuudeksi, joka menee perinteistä taikuutta ja mentalismia pidemmälle, ja jossa luon ainutlaatuisen koomisen ja vuorovaikuttavan kokonaisuuden. Show tapahtuu vahvassa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa niin temppujen kuin huumorinkin osalta.

Kuvailisin esityksen komediaa tarkkaan hiotuksi tilannekomiikaksi. Showssa on vahva käsikirjoitus ja tiedän aina mihin esitystä vien, mutta olen tarkoituksella jättänyt siihen paljon osuuksia, joihin luonnostaan muodostuu tilannehuumoria. Katsojat pystyvät vaikuttamaan esityksen kulkuun ja reagoin itse katsojan päätöksiin tilannekomedialla. Näistä tilanteista muodostuu välitöntä ja teeskentelemätöntä huumoria. Showhun syntyy aito ja läsnäoleva tunnelma, johon yleisö pääsee helposti kiinni ja rentoutuu. Kaikki yleisössä pystyvät samaistumaan avustajaan, joka auttaa tempussa, sillä he saattaisivat itsekin olla tekemässä päätöksiä tempussa.

 

Shown temput eivät aliarvioi modernia yleisöä, vaan pistävät skeptikonkin ajattelemaan. Vahvoilla taikuuden illuusioilla ja mielen taikuuden tempuilla katsojille jää tunne aistien rajallisuudesta. Miten taikuri voikin olla näin nopea, ja kuinka mentalisti tietää mitä ajattelen? Vaikka showssa ei ole mitään yliluonnollista saattavat temput tuntua miltei yliluonnollisilta. Ja jos menisin esittämään temppuja meedion, profeettan tai selvännäkijän kaapu päällä, pitäisivät varmasti osa ihmisistä niitä yliluonnollisina.

Juhlapäivän tunnelmaa kannattaa nostattaa esityksellä, joka jää vieraiden mieleen. Tarjotaan juhlaväelle ainutlaatuinen kokemus viihdyttävän, hämmästyttävän ja koomisen esiintyvän taiteen äärellä.

Johanneksen show oli tajunnan räjäyttävä kokemus! Kertakaikkisen ällistyttäviä temppuja, jotka saivat haukkomaan henkeä: miten tuo on mahdollista! Johannes on erittäin luonteva ja hyvä esiintyjä, täydellinen supliikkimies hyvällä tavalla.

Täytyy kyllä sanoa, että olet aivan huippu. Palaute oli kaikilta vierailta aivan huikeaa. Voin vilpittömästi suositella, kun tarvitset juhliisi tasokasta taikuruutta ja mentalistia!

Kasuaalia lähitaikuutta

Lähitaikuudessa vieraat kokevat henkilökohtaisen esityksen, josta he saavat paljon puheenaihetta pöytäänsä. Lähitaikuuden avulla vieraat tutustuvat toisiinsa samalla kun yhdessä osallistuvat tempun toteukseen, nauravat mukana ja hämmästyvät. Mikä onkaan parempi tapa rikkoa jää pöytäseurueessa kuin uskomattomien temppujen ja komedian äärellä?

Lähitaikuudessa kierrän pöydästä toiseen ja esiinnyn kullekin seurueelle, ja pidän juhlien tunnelman katossa tarkasti kohdennetulla ohjelmalla. Seuraan miten ilta kulkee ja käyn piipahtamassa kussakin seurueessa kun tilanne näyttää sopivalta. Ajoitan usein lähitaikuuden tekemisen kahvittelun ajaksi tai ruokailun lomaan ja loppupuolelle, ja käyn viihdyttämässä pöytäseuruetta kun he ovat syöneet tai vielä odottavat vuoroaan hakea ruokaa tai kahvia.

Seurue toisensa jälkeen pääsee kokemaan taikuuden ja mentalismin hämmästyttävän maailman lähietäisyydeltä. Itseasiassa seurue näkee esityksen niin läheltä että kaikki taikurin huiputukset pitäisi pystyä huomaamaan. Mutta silti pystyn hämmästyttämään pöytäkuntaa ja jätän vieraat pohtimaan ja nauramaan sille miten temppu oikein onnistui.

Etenkin kun mietit taikuria Tampereen sokkeloisempiin juhlatiloihin, kuten Hatanpään kartanoon, varmistut lähitaikuudella siitä että vieraat pääsevät nauttimaan hämmästyttävistä hetkistä. Lähitaikuudella tarjoan unohtumattoman vieraille istumapaikasta huolimatta.

Taikuri, mentalisti ja juontaja Johannes Malkamäki räjäytti tunnelman kattoon Stadin soten Kohti Kalasatamaa Get together -juhlassa!

Hämmentävää taikuruutta ja juuri sitä mentalismia, joka sai meistä monen hämmästymään ja hieraisemaan silmiään – miten tämä voi olla mahdollista.

Voimme lämpimästi suositella, jos haluat jotain monipuolista, jotain erilaista.

Maaginen lisä juhliisi

Pidetään huoli että vieraasi muistavat juuri nämä juhlat Tampereella. Ammattilaisen esiintyjän avulla tunnelma hypähtää seuraavalle tasolle, ja tarjoat vieraillesi ja asiakkaillesi ainutlaatuisen kokemuksen. Suunnitellaan yhdessä millainen ohjelmapaketti teidän tilaisuuteenne voisi sopia, ja voimme esimerkiksi yhdistää shown ja lähitaikuuden kattavaksi taianomaiseksi kokonaisuudeksi.

Yhteinen show tuo yhteen niin tutun työporukan, kuin ventovieraatkin. Oli sitten läsnä Tampereen porukka, tai väkeä ympäri Suomen, saamme yhteisellä, vuorovaikutteisella ja koomisella esityksellä vahvan yhteishengen tilaisuuteen. Lähitaikuudessa taas tilasta kuuluvat aplodit ja naurunpurskahdukset saavat aikaan kutkuttavan tunnelman ja luovat mielenkiintoa muihinkin pöytiin.

Jos kutsut juhliin asiakkaita, voimme taikuudella huomioida heidät tavalla, joka jää mieleen.

Olen käynyt lapsena alakoulua Keniassa englantilaisessa koulussa, joten opin puhumaan englantia natiivia vastaavalla tasolla. Esiinnyn paljon englanniksi, ja taikuuteni toimii erinomaisesti myös ulkomaalaisille. Tapani esiintyä ja luoda komediaa ei ole kulttuurisidonnainen, sillä pyrin esiintyessäni tekemään spontaanilta tuntuvaa tilannehuumoria. 

Filled with laughter, suspense and wonder, his show and close-up magic embraced our company's spirit and both astonished and entertained our guests!

His ability to perform fluently in both Finnish and English was great for us.

We strongly recommend Johannes as a magician, mentalist and entertainer to liven up any celebration.

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.