fbpx

Taikuri Turku
– taikuri Turun sydämessä

Taikuri Turkuun

Taikuri Turku. Järjestitpä yritystapahtuman, pikkujoulut, häät tai syntymäpäivät tuo taikuutta ja mentalismia yhdistelevä show ja lähitaikuus juhliisi elävyyttä, puheensorinaa ja pysäyttävän elementin. Koominen mentalisti ja taikuri Turkuun juhliisi viihdyttää, hämmästyttää ja naurattaa vieraita.

Ammattimainen ja luonteva esiintyjä. 10/10. Tällainen vaan iskee minuun.

Kuka Johannes?

Johannes Malkamäellä on yli 10 vuoden ja reilun 500 esityksen kokemus yritysmaailmasta ja yksityistilaisuuksista, pääosin mentalistina ja taikurina Turun, Tampereen ja Helsingin tilaisuuksista. Johanneksen esiintyessä vieraat kohtaavat toisensa mentalismin ihmeellisen maailman ja vaikuttavan taikuuden äärellä ja hitsaantuvat yhteen hämmästellessään ja nauraessaan esitysten tilannehuumorille. Lue tästä tarkemmin Johanneksesta. 

Esiintyjänä Johannes tuo yhteen mentalismin mielen illuusiot modernin taikuuden sorminäppäryyden kanssa. Mentalisti esiintyy väkevästi ja itsevarmasti ja viihdyttää tempuilla, joissa teemana ovat ajatustenluenta ja mahdottomat ennustukset. Taikurit perinteisesti nähdään lasten juhlissa värikkäiden laatikoiden ja eläinten kanssa. Johannes ei esiinny lasten juhlissa, eikä ole tehnyt yhtäkään ilmapalloeläintä koko elämässään. Sen sijaan Johannes on poiminut taikuudesta modernia yleisöä kiinnostavat täysin mahdottomalta tuntuvat elementit. Johanneksen käsittelyssä aistit vääristyvät ja avustajan merkitsemä pelikortti pomppaa kiinniliimattuun kirjekuoreen kaikkien nenän alla.

Vahvasti vuorovaikutteisessa esiintymisessä avustajat jatkuvasti tekevät esityksen kulkuun vaikuttavia päätöksiä. Päätöksenteon hetket ja niiden seuraukset johtavat luontaisesti tilannehuumoriin, jolle Johannes on esityksessä jättänyt paljon tilaa.

Yleisö voi päättää antautuuko temppujen virtaan, vai jäädäkö pohtimaan mitä tempussa oikein tapahtui. Kummassakin tapauksessa yleisön viihtyvyys on taattu.

Kiitos tyylikkäästä taiteilusta. Erittäin hienosti menneet juhlat takana, jossa onnistuit luomaan nokkelalla illuusiolla pisteen i:n päälle.

Taitavaa, nerokasta ja pari muuta superlatiivia tukemaan hienoa taitoasi.

Johanneksen asiakkaita

Pohditko taikuria Turkuun osaksi tilaisuuttasi? Yhteinen esitykseni pohjaa moderniin taikuuteen, mentalismin ennustuksiin ja vuorovaikutukseen, mutta on enemmän kuin osastensa summa. Taikuus ja mentalismi tarjoavat uniikin taiteenmuodon tilannehuumorin kannalta, sillä esimerkiksi stand up komiikassa koomikolla ei ole samanlaista jatkuvaa vuorovaikutusta yleisön ja avustajan kanssa kuin taikurilla tai mentalistilla.

Koska yleisön päätökset ohjaavat ja vaikuttavat esitykseen, ja avustaja saattaa usein vaihtaa mieltään viime tingassa, tulee esitykseen sähköinen tunnelma, jossa mitä tahansa voi tapahtua. Mahdottomat taikatemput luovat luontaisen draaman kaaren esitykseen ja itseni ja avustajien vuorovaikutus temppuja tehdessä avaa ovet suurelle määrälle tilannehuumoria. Tilannekomiikan siivittämä taikatemppu kulminoituu täysin mahdottomalta tuntuviin loppuhuipennuksiin.

Kuvailisin shown huumoria tarkkaan hiotuksi tilannehuumoriksi. Esityksessä on selkeä käsikirjoitus ja tiedän aina mihin esitys on menossa, mutta olen tarkoituksella jättänyt tilaa hetkille, joihin luonnostaan muodostuu tilannehuumoria. Kun avustajat tekevät päätöksiä tempuissa, pystyn itse reagoimaan näihin ja humoristisesti. Näistä hetkistä syntyy aitoa komiikkaa. Välitön tunnelma, joka showhun syntyy, antaa yleisölle luvan rentoutua ja nauttia esityksestä täysin rinnoin.

Tavoitteeni esityksessä on olla aliarvioimatta yleisöä, ja tarjoilla viihdettä, jota kukin voi kokea haluamallaan tavalla joko antautuen taikuuden maailmaan tai miettien päänsä puhki temppujen ratkaisuja. Joka tapauksessa taikurin sorminäppärällä työskentelyllä ja mentalismin mielen illuusiolla katsojille jää tunne, jota ei arjessa koe. Kuinka taikuri onkin niin nopea käsistään, ja miten mentalisti voi oikein saada kiinni siitä mitä minä ajattelen? Mitään yliluonnollista esityksessä ei tapahdu, mutta tavoitteeni on saada esitys tuntumaan mahdollisimman kummalliselta ja kaukana arkisista ilmiöistä. Välineinä minulla on taikuuden ja mentalismin pitkä historia, oma mielikuvitukseni ja vahva esiintymistaitoni.

Voimme showlla nostaa juhliesi tunnelman kattoon ja saattaa vieraat hämmästyksen valtaan ja aidosti nauttimaan tilannehuumorista.

Johanneksen show oli tajunnan räjäyttävä kokemus! Kertakaikkisen ällistyttäviä temppuja, jotka saivat haukkomaan henkeä: miten tuo on mahdollista! Johannes on erittäin luonteva ja hyvä esiintyjä, täydellinen supliikkimies hyvällä tavalla.

Täytyy kyllä sanoa, että olet aivan huippu. Palaute oli kaikilta vierailta aivan huikeaa. Voin vilpittömästi suositella, kun tarvitset juhliisi tasokasta taikuruutta ja mentalistia!

Lähitaikuutta rennosti pöydissä

Lähitaikuudessa viihdytän vieraita lähietäisyydeltä henkilökohtaisella esityksellä, jossa pystyn huomioimaan vieraat kokonaisvaltaisesti ja tarjoamaan kosolti puheenaiheita pöytiin. Lähitaikuuden avulla juhlakansa tutustuu toisiinsa samalla kun he osallistuvat yhdessä temppuun, nauravat mukana ja ihmettelevät lopputulosa. Miten paremmin rikkoa jää juhlissa kuin oman nenän alla tapahtuvien uskomattomien temppujen ja komedian äärellä?

Lähitaikuudessa kiertelen tilassa ja piipahdan pöydästä toiseen. Pystyn hyvin seuraamaan illan kulkua ja käyn piipahtamassa kussakin seurueessa kun seurue on taikuudelle valmis. Teen usein lähitaikuutta kahvittelun aikana ja ruokailun lomassa ja sen päätteksi, niin että käyn viihdyttämässä seuruetta kun ruoka on syöty tai he odottavat ruokaa tai kahvia.

Pöytäkynta toisensa jälkeen kokee taikuuden ja mentalismin ihmeellisen maailman aivan läheltä. Seurue näkee esityksen jopa niin läheltä että taikurin huiputukset pitäisi pystyä bongaamaan. Mutta silti hämmästytän vieraita hiotulla ammattitaidoillani ja jätän heidät pohtimaan ja nauramaan sille miten temppu oikein tehtiin.

Etenkin miettiessäsi taikuria Turun sokkeloisempiin juhlatiloihin pidät lähitaikuudella huolen siitä että vieraat pääsevät kokemaan taikuutta riippumatta juhlatilan muodosta. Lähitaikuudella pystyn antamaan unohtumattoman kokemuksen ympäri tilaa, istumapaikasta ja juhlatilan koosta huolimatta.

Mentalismia, magiikkaa ja mielihyvää!

Huomion vangitsevaa, huokailuja aiheuttavaa ja ammattitaitoista viihdettä helposti lähestyttävältä Johannekselta.

Arvostettavaa oli, kuinka taiteilija antoi aikaansa lähitaikuudellaan pöydissä vieraiden iholla varsinaisen koko yleisön shown lisäksi

Lisäarvoa juhliisi Turkuun

Taikuudella varmistut että vieraasi muistavat juuri nämä juhlat Turussa. Ammattilaisen esiintyjän taidoilla juhlien tunnelma nousee seuraavalle tasolla, ja tarjoat vieraillesi ja asiakkaillesi uniikin kokemuksen. Suunnitellaan yhdessä millainen taianomainen esiintyminen teidän tilaisuuteenne sopii, ja voimme esimerkiksi yhdistää shown ja lähitaikuuden kattavaksi viihdyttäväksi kokonaisuudeksi.

Showni yhdistää entisestään niin toisilleen tuttua työporukkaa, kuin ventovieraitakin. Oli läsnä Turun toimiston tiimi, tai porukkaa ympäri Suomen, saamme vuorovaikutteisella ja humoristisella koko porukan showlla vahvan yhteishengen juhliin. Tehdessäni lähitaikuudetta tilasta kuuluvat aplodit ja naurunpurskahdukset luovat hauskan tunnelman juhlin ja luovat kiinnostusta muihinkin pöytiin.

Asiakastilaisuuksissa voimme huomioida asiakkaat esimerkiksi henkilökohtaisella lähitaikuudella.

Olen käynyt nuorena alakoulua Keniassa englantilaisessa koulussa, jossa opin puhumaan englantia erinomaisesti. Iso osa esityksistäni on englanniksi, ja taikuuteni toimii erinomaisesti myös ulkomaalaisille. Tapani esiintyä ja rakentaa huumoria tilanteessa ei ole sidoksissa kulttuurin, sillä luon esiintyessäni spontaanilta tuntuvaa tilannekomediaa. 

Filled with laughter, suspense and wonder, his show and close-up magic embraced our company's spirit and both astonished and entertained our guests!

His ability to perform fluently in both Finnish and English was great for us.

We strongly recommend Johannes as a magician, mentalist and entertainer to liven up any celebration.

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.