fbpx

Taikuri Helsinki
– taikuri Helsingin sydämessä

Taikuri Helsinkiin

Taikuri Helsinki. Järjestitpä yritystapahtuman, pikkujoulut, häät tai yksityistilaisuuden tuo taikuutta ja mentalismia yhdistelevä show ja lähitaikuus juhliisi elävyyttä, puheensorinaa ja mieleenpainuvan elementin. Koominen mentalisti ja taikuri Helsinkiin juhliisi viihdyttää, hämmästyttää ja naurattaa juhlakansaa.

Ammattimainen ja luonteva esiintyjä. 10/10. Tällainen vaan iskee minuun.

Kuka Johannes?

Johannes Malkamäellä on reilun 10 vuoden ja yli 500 esityksen kokemus yritysmaailmasta, pääosin taikurina Helsingistä ja pääkaupunkiseudun yritysjuhlista, ja yksityistilaisuuksista. Johanneksen ammattitaidolla vieraat kohtaavat toisensa taikuuden ja mentalismin äärellä ja hitsaantuvat yhteen nauraessaan aidosti esitysten huumorille. Enemmän tietoa Johanneksesta löydät täältä. 

Esiintyjänä Johannes yhdistää mentalismin mieltä hivelevän taian taikuuden visuaalisiin illuusioihin. Mentalisti luo mielikuvan ajatusten lukemisesta ja ennustamisesta harhautuksilla, silmänkääntötempuilla ja ihmistuntemuksella. Taikuri mielletään helposti lasten viihdyttäjäksi, mutta Johannes ei vedä pupuja hatusta, vaan muokkaa yleisön todellisuutta unohtumattomilla moderneilla illuusiolla, jotka saavat skeptikonkin ihmettelemään. Mentalistin ja taikurin vahvalla osaamisellaan Johanneksella on laaja pelikenttä synnyttää herskyvää tilannehuumoria ajatustenluvun mahdollisuuksilla leikitellen ja avustajien tehdessä tempuissa päätöksiään omin päin.

Katsojat voivat valita antautuvatko taikuuden ja mentalismin vietäväksi, vai jäävätkö pohtimaan miten temppu oikein tehtiin. Kummassakin tapauksessa vieraiden viihtyvyys on taattu.

Kiitos tyylikkäästä taiteilusta. Erittäin hienosti menneet juhlat takana, jossa onnistuit luomaan nokkelalla illuusiolla pisteen i:n päälle.

Taitavaa, nerokasta ja pari muuta superlatiivia tukemaan hienoa taitoasi.

Johanneksen asiakkaita 

Pohditko taikuria Helsinkiin osaksi juhliasi? Esityksessäni moderni taikuus, mieltähivelevä mentalismi ja huumori yhdistyvät kokonaisuudeksi, joka menee perinteistä taikuutta ja mentalismia pidemmälle ja muodostaa oman uniikin koomisen ja vuorovaikuttavan kokonaisuuden. Show tapahtuu vahvassa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa niin temppujen, kuin komiikankin osalta.

Kuvailisin esityksen huumoria tarkkaan hiotuksi tilannekomiikaksi. Esityksessä on vahva käsikirjoitus ja tiedän aina mihin suuntaan se menee, mutta olen tarkoituksella jättänyt siihen paljon kohtia, joihin luonnostaan syntyy tilannehuumoria. Katsojat pääsevät vaikuttamaan esityksen kulkuun ja pystyn itse reagoimaan näihin päätöksiin. Näistä hetkistä syntyy aitoja teeskentelemättömiä hauskoja hetkiä. Esitykseen syntyy välitön ja läsnäoleva tunnelma, josta yleisö saa helposti kiinni ja rentoutuu. Kukin yleisössä pystyy samaistumaan henkilöön, joka auttaa kussakin tempussa, sillä he voisivat itse olla päätöksen tekijänä tilanteessa.

Shown temput eivät aliarvioi modernia katsojaa, vaan pistävät skeptikonkin miettimään. Vahvoilla taikuuden illuusioilla ja ajatustenluvulla leikittelevillä tempuilla katsojille jää tunne aistien rajallisuudesta. Miten taikuri voi olla niin nopea, ja miten mentalisti keksii mitä ajattelen? Vaikka esityksessä ei ole mitään yliluonnollista, tuntuvat temput lähes yliluonnollisilta. Ja jos lähtisin esittämään temppuja meediona, profeettana tai selvännäkijänä, pitäisivät jotkut niitä varmasti yliluonnollisina.

Juhlapäivä kannattaa kruunata esityksellä, joka painuu vieraiden mieleen. Nostetaan juhlienne tunnelma kattoon ja annetaan vieraiden viihtyä, hämmästyä ja nauraa.

Johanneksen show oli tajunnan räjäyttävä kokemus! Kertakaikkisen ällistyttäviä temppuja, jotka saivat haukkomaan henkeä: miten tuo on mahdollista! Johannes on erittäin luonteva ja hyvä esiintyjä, täydellinen supliikkimies hyvällä tavalla.

Täytyy kyllä sanoa, että olet aivan huippu. Palaute oli kaikilta vierailta aivan huikeaa. Voin vilpittömästi suositella, kun tarvitset juhliisi tasokasta taikuruutta ja mentalistia!

Rentoa lähitaikuutta

Lähitaikuudessa vieraat kokevat henkilökohtaisen shown, ja saavat samalla yhteisen puheenaiheen pöydässä. Lähitaikuuden avulla vieraat tutustuvat toisiinsa vuorovaikuttaessaan ja nauraessaan tempuille. Mikä sen parempi tapa rikkoa jäätä kuin taikatemppujen ja huumorin äärellä?

Lähitaikuudessa kierrän pöydissä ja esiinnyn pöytäseurue kerrallaan, ja pidän näin juhlien tunnelman korkealla tarkasti kohdennetulla ohjelmalla. Seuraan illan kulkua ja käyn piipahtamassa kussakin seurueessa tilanteen ollessa sopiva. Usein ajoitan lähitaikuuden kahvittelun lomaan tai ruokailun loppupuolelle, ja käyn viihdyttämässä seuruetta kun ruoka on syöty tai vieraat odottavat vuoroaan hakea kahvia.

Pöytäkunta toisensa jälkeen pääsee uppoamaan taikuuden ja mentalismin hämmästyttävään maailmaan lähietäisyydeltä. Niin läheltä että kaikki taikurin jipot ja silmänkäännöt pitäisi pystyä näkemään. Silti onnistun hämäämään porukkaa ja jätän vieraat ihmettelemään ja nauramaan sille mitä oikein tapahtui.

Etenkin miettiessäsi taikuria Helsingin sokkeloisempiin juhlatiloihin, varmistut lähitaikuudella siitä että kaikki vieraat pääsevät nauttimaan esityksestä. Lähitaikuuden ammattilaisena tarjoan ikimuistoisen illan vieraille, istumapaikasta ja juhlatilan suuruudesta riippumatta.

Mentalismia, magiikkaa ja mielihyvää!

Huomion vangitsevaa, huokailuja aiheuttavaa ja ammattitaitoista viihdettä helposti lähestyttävältä Johannekselta.

Arvostettavaa oli, kuinka taiteilija antoi aikaansa lähitaikuudellaan pöydissä vieraiden iholla varsinaisen koko yleisön shown lisäksi

Lisäarvoa juhliin Helsinkiin

Ammattilaisen käsittelyssä eivät juhlasi Helsingissä lässähdä, vaan tunnelma hypähtää seuraavalle tasolla ja tilaisuus muistetaan pitkään. Voimme yhdessä suunnitella mikä ohjelmakokonaisuus tilaisuuteenne sopii, ja voimme esimerkiksi yhdistää lähitaikuuden ja yhteisen shown kattavaksi taianomaiseksi paketiksi.

Yhteinen show hitsaa yhteen niin tuttua työporukkaa, kuin täysin tuntemattomiakin ihmisiä. Oli paikalla Helsingin toimisto, tai väkeä ympäri Suomen, luot tunnelman vangitsevalla uniikilla esityksellä vahvan yhteishengen tilaisuuteen. Lähitaikuudessa taas ympäri juhlatilaa kuuluvat spontaanit aplodit ja naurunpurskahdukset saavat aikaan kiehtovan tunnelman ja herättävät paikallaolijoiden huomion.

Jos tilaisuudessasi on asiakkaitanne, pystyn taikuudella huomioimaan heidät unohtumattomalla tavalla.

Olen käynyt nuorena alakoulua Keniassa englantilaisessa koulussa, joten opin puhumaan englantia erinomaisesti. Esiinnyn paljon englanniksi, ja taikuuteni toimii erinomaisesti myös ulkomaalaisille. Tapani esiintyä ja luoda huumoria ei ole kulttuurisidonnainen, sillä pyrin esiintyessäni luomaan spontaanilta tuntuvaa huumoria. 

Filled with laughter, suspense and wonder, his show and close-up magic embraced our company's spirit and both astonished and entertained our guests!

His ability to perform fluently in both Finnish and English was great for us.

We strongly recommend Johannes as a magician, mentalist and entertainer to liven up any celebration.

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.