fbpx

SHOW

Taikuri Helsinkiin tupareihin – tapahtumilla kohti parempaa työviihtyvyyttä

”Palautetta tuli tosi paljon siitä, kuinka hyvin esiinnyit. Temput eivät olleet mitään perustaikatemppuja, vaan niitä jäi oikeasti hämmästelemään! Sait koko porukan hyvälle tuulelle ja loit mahtavaa energiaa ympärillesi.”

— Tomi Tolonen, founder, Strongest Group 

Kuinka yrityksen tapahtumat vaikuttavat työviihtyvyyteen tai asiakassuhteisiin? Sain kunnian olla esiintymässä taikurina Helsingissä Strongest Groupin tupareissa, jossa juhlittiin uusia tiloja henkilökunnan, yhteistyökumppaneiden sekä uusien asiakasehdokkaiden kanssa. Yritys halusi myös ohjelmaa juhliin, ja taikuri otettiinkin mukaan tuomaan rentoutta ja huumoria. 

Mutta mikä on Strongest Group ja miksi he halusivat taikurin Helsinkiin tupareihinsa? Strongest Group on asiakashankinnan asiantuntijatalo, joka auttaa kasvavia B2B-yrityksiä tekemään enemmän kannattavaa kauppaa ja vähemmän turhauttavaa työtä. Tomi Tolonen, yksi yrityksen foundereista painottaa työntekijöiden viihtymistä. ”Myynti on fiilislaji, joten hyvän työyhteisön luominen ja rennon tunnelman ylläpitäminen on tärkeää. Siinä pätevät samat lainalaisuudet kuin esiintymisessäkin: on oltava itse innoissaan siitä, mitä tekee, sillä hyvä fiilis tuo yleisölle hyvää energiaa.” Selvästikin Strongest Groupilla on hyvä tekemisen meininki, sillä huhujen mukaan uudet tilat ovat jo kohta käymässä pieniksi! 

“Kaikenlaiset tapahtumat ovat omiaan nostattamaan viihtyvyyttä, ja kun on suunniteltu tarpeeksi mielenkiintoista ohjelmaa juhliin, niitä muistellaan vielä pitkään.”

Taikuri Helsinkiin helposti ja vaivattomasti

Tomin mukaan tuparit haluttiin järjestää paitsi henkilöstön iloksi, myös siitä syystä, että asiakkaisiin päästäisiin tutustumaan paremmin. ”Haluamme oikeasti oppia tuntemaan heidät, jotta yhteistyömme voisi parantua entisestään. Toki tahdoimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden myös synergiahyötyyn, ja monet toisilleen ennestään tuntemattomat pääsivätkin hyvin jutun juureen.” 

Kun etukäteen oli suunniteltu myös ohjelmaa juhliin, itse tapahtumassa ei tarvinnut stressata vieraiden viihtymisestä. ”Oikeastaan minun ei tarvinnut vaivata päätäni enää lainkaan tapahtuman ohjelmasta sen jälkeen, kun sinulta tuli vahvistus, että pääset paikalle. Koko homma sujui erittäin helposti tilaajan näkökulmasta, ja ainoa, mitä taikuri paikan päällä tarvitsi, oli neljä tuolia! Oli hienoa, että onnistuneeseen show’hun ei tarvinnut pitkää listaa tarvikkeita ohjelman tilaajan puolelta, vaan sinulta löytyi kaikki tarvittava. Kaiken kaikkiaan oli hyvä valinta ottaa taikuri tupareihin, sillä helppouden lisäksi myös itse show oli loistava!”

”Sopiva annos huumoria ja erittäin mielenkiintoiset temput!”

Tomin mielestä taikuri sopi erittäin hyvin tupareihin, sillä se kevensi tunnelmaa ja sai porukan yhteen vielä hienosti tapahtuman loppupuolellakin, jonne show oli sijoitettu.

Tapahtuman jälkeiset tunnelmat

Kannattiko ottaa taikuri tupareihin? Tomi kertoo, että ohjelmanumeroa muisteltiin henkilökunnan ja asiakkaiden kanssa jälkikäteenkin vielä pitkään, ja juhlien tunnelma pysyi koko päivän rentona ja hauskana.

Juhlissa ei tarjoiltu ollenkaan alkoholia, mikä oli hyvä muistutus siitä, että onnistuneet juhlat eivät ole alkoholitarjoilusta kiinni. Tapahtuma itsessään onnistui tavoitteessaan sillä, että sen koettiin tuovan asiakkaita lähemmäs yritystä. ”Mielestäni firmamme nimi saatiin yhdistettyä hienosti siihen hyvään energiaan, mikä tapahtumassa päivän aikana vallitsi. On tärkeää, että vierailla on lähtiessään hyvä fiilis! Kun he muistavat, että juuri tuon yrityksen juhlissa oli hieno tunnelma, se välittää tietysti myös sitä, millainen meininki meillä täällä ylipäätään on. Jäämme varmasti myös hyvin mieleen jo senkin takia, että meillä oli suunniteltuna vähän erikoisempaa ohjelmaa juhliin.”

Soita nyt!

Asun Tampereella, mutta keikkailen ympäri Suomen.